Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Topic Travel komt met wintersportaanbod

4.8/5 - (5 stemmen)

Uit een onderzoek naar de dienstverlening van Topic Travel kwam naar voren dat de klanten graag het productportfolio uitgebreid zien worden met wintersportchalets. Frankrijk en Oostenrijk zijn erg populair onder de klanten van Topic Travel dus bieden we vanaf deze maand in de winter ook vakantiehuizen aan in Oostenrijk en Frankrijk.

Het afgelopen jaar is de populariteit van Oostenrijk als wintersportbestemming onder Nederlanders weer gestegen. In totaal brachten Nederlanders 5,5 miljoen nachten door in het land.

Gevarieerd aanbod in Oostenrijk

In Oostenrijk biedt Topic Travel 1.500 verschillende accommodaties aan. Deze accommodaties lopen uiteen van gezellige wintersportchalets in de karakteristieke Oostenrijkse dorpjes tot luxe appartementen die vlakbij de piste liggen. De meeste woningen liggen in de populaire regio’s Tirol en Salzburgerland. Hier liggen onder andere de bekende skigebieden Kitzbühel – Kirchberg en Killertal.

Op de website van Topic Travel staat uitgebreide informatie over het nieuwe aanbod en het nabijgelegen skigebied. Behalve in Oostenrijk, heeft Topic Travel ook in de Franse Alpen haar wintersportaanbod uitgebreid met 200 nieuwe accommodaties.

Aanbod in overige landen

In Frankrijk is het aanbod lager in vergelijking met Oostenrijk, hier worden 150 verschillende accommodaties aangeboden. Het aanbod in Frankrijk is voornamelijk in de streken: Franse Alpen & Vogezen. Naast een aanbod in Frankrijk en Oostenrijk heeft Topic Travel ook een aanbod in Italië en Tsjechië.

Eerste sneeuw is gevallen

In de Oostenrijkse Alpen zijn de eerste sneeuwvlokken gevallen. Op veel andere plekken in Frankrijk, Zwitserland en Italië ligt ook een prachtig wit deken over de mooie natuur. De eerste neerslag heeft gezorgd voor een laag van 15 tot 20 centimeter.