Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wintersport Maishofen Oostenrijk

4/5 - (3 stemmen)

Als u wilt genieten van prachtige skigebieden maar toch graag in een rustige omgeving willen verblijven dan is Maishofen the place to be. In Maishofen kunt u namelijk genieten van een mooi winterwonderlandse landschap zonder de toeristische drukte eromheen. U kunt heerlijk genieten van uw vakantie en ontsnappen van alle drukte. De mooie wandelingen die u hier zult maken zullen u altijd bijblijven. U zult het gevoel hebben weer te kunnen ademen. Ontsnap en ga naar Maishofen. 

De sfeer

Het dorpje Maishofen is minder toeristisch dan de omliggende gebieden. Het dorp is te omschrijven als klein en knus. Het kent zijn eigen charme maar daarom niet minder gezellig dan de omliggende grote skidorpen. Het is ideaal om tot rust te komen. U heeft de rust maar toch de mogelijkheid om de omliggende drukkere skigebieden te bereiken.

Indeling

Maishofen ligt in de buurt van de grote skigebieden Saalbach Hinterglemm en Zell Am See. Hier kunt u volop deelnemen aan verschillende ski-activiteiten. Het verblijven in Maishofen brengt veel voordelen met zich mee. Het is namelijk veel goedkoper dan de omliggende gebieden. Tevens zijn de omliggende skigebieden uitstekend te bereiken via Maishofen. In het centrum van Maishofen zijn er veel goede restaurantjes en barretjes waar er heerlijk gegeten en gedronken kan worden. Tevens heb je in Maishofen ook skischolen. Dus voor de ski-dummy’s is Maishofen uitstekend geschikt om op een rustige manier kennis te maken met het skiën. Na een lange dag kunt u in Maishofen ook uitstekend tot rust komen in een sauna.

Skigebied Maishofen

Maishofen heeft geen eigen skigebied. De skigebieden in Zell Am See en Kaprun zijn uitstekend te bereiken via Maishofen.

persoon in oranje jas die overdag snowboard rijdt op besneeuwde grondPositieve punten

–         Rustig dorpje

–         Mooie wandelwegen

–         Omliggende skigebieden zijn makkelijk te bereiken

–         Skiles in het Nederlands

Negatieve punten

–         Weinig aprés ski mogelijkheden

–         Geen eigen skigebied

Algemene feitjes over Maishofen

–         Maishofen heeft 3201 bewoners

–         Maishofen bevindt zich op een hoogte van 767 meter