Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kerst vieren in Oostenrijk

4/5 - (5 stemmen)

Kerstballen in een kerstboomWat is er nou leuker dan met het hele gezin kerst te vieren in Oostenrijk. Oostenrijk is een goede wintersport locatie, daarom is het zeer geliefd onder velen. Waardoor het zeker aan te raden is om hier de kerst door te brengen. Een witte kerst willen we allemaal, vaak gebeurt dit niet in Nederland, dus dan is er nog een optie over en dat is naar de sneeuw toegaan. Kerst vieren in Oostenrijk brengt nog meer pluspunten met zich mee, zo hoeft u niet zelf te koken, u kunt gerust langs gaan bij 1 van de restaurantjes in het ski dorp waar u naar toegaat. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kerstmaaltijd en zult niet de hele dag in de keuken door brengen. Dit is de mogelijkheid om echt te genieten met de kinderen van de sneeuw. Zo kunt lekker samen de gehele dag op de pistes doorbrengen.

Verras je kinderen

Om de kinderen echt te verassen kunt u de cadeautjes voor hen gewoon met u meenemen. Vaak zullen ze op de accommodatie wel de mogelijkheid hebben om een kerstboom te krijgen, zo neemt u het kerst gevoel gewoon mee. Na heerlijk uit eten te zijn geweest kunt u dan terug naar uw appartement en vervolgens spelletjes doen met uw gezin. Het is ook mogelijk om een ommetje te maken door het dorp, deze zijn dan ook vaak mooi aangekleed met lichtjes. Zo kunt u genieten van de prachtige natuur en aangeklede bomen.

Een ander pluspunt is dat vaak mensen thuisblijven met de kerst, dit resulteert erin dat de skipistes een stuk rustiger zullen zijn, u heeft dan de ruimte en tijd om lekker veel te gaan skiën. Ook zijn de skischolen gewoon geopend tijdens de kerstdagen, zo kan u of uw kind beter leren skiën omdat zij zo meer aandacht krijgen van de skileraar.